Obnova úředních hodin

17. 4. 2020

Dovolujeme si Vás informovat, že úřední hodiny Úřadu pro civilní letectví („Úřad“) určené pro styk s veřejností jsou s účinností od 20. dubna 2020 obnoveny v původním rozsahu. Pracovní doba zaměstnanců Úřadu a úřední hodiny Úřadu jsou dostupné na následujícím odkazu: https://www.caa.cz/kontakty/uredni-hodiny/.

V souvislosti s přijatými bezpečnostními opatřeními Vás však žádáme, abyste do budovy vstupovali jednotlivě a dodržovali v prostorách budovy rozestupy nejméně 2 metry. Zároveň Vás žádáme, abyste se v prostorách budovy a přilehlém okolí pohybovali výlučně se zakrytými dýchacími otvory.

Zároveň Vás prosíme, abyste svoje plánované návštěvy úředních osob v budově Úřadu předem konzultovali telefonicky a přednostně využili elektronické komunikace. V rámci personálního zajištění chodu Úřadu totiž nadále trvají opatření vztahující se k omezenému počtu zaměstnanců přítomných v budově Úřadu.

In case of any confusion or a problem, please leave us a message here
Site author: Editor in Chief

Leave a message:

Thank you for your interest in contacting us. We will send you the answer to the email address you provided us below. In case of questions not related to this page, please use the options in the section Contacts.
Your complaint will be dealt with by: Editor in Chief