Obnova zkoušek teoretických znalostí pilotů

24. 11. 2020

Obnovení zkoušek: ÚCL od 01.12.2020 obnovuje zkoušky teoretických znalostí pilotů v souladu s uvolňováním mimořádných opatření proti šíření pandemie Covid.

Přihlášky na zkoušku: Dosud podané přihlášky na zkoušku na listopad a prosinec 2020 byly zrušeny. Na všechny termíny zkoušek od 01.12.2020 je třeba podat novou přihlášku nehledě na to, zda uchazeč už na termíny listopad – prosinec 2020 přihlášen byl. Je možno se přihlašovat i na termíny zkoušek v roce 2021.

Ochranná rouška: Každý uchazeč je povinen po celou dobu svého pobytu v budově ÚCL mít nasazenu roušku kryjící dýchací otvory. Uchazeči budou mít možnost v případě znehodnocení své roušky, např. dlouhým používáním, obdržet na účebně roušku novou. 

Vstup do budovy ÚCL a pohyb po budově: Všechny uchazeče žádáme, aby:

  • dodržovali vzájemné rozestupy min 2 metry
  • zdržovali se v budově co nejkratší možnou dobu
  • neshromažďovali se před nebo po zkoušce ve vestibulu
  • opustili budovu neprodleně po skončení zkoušky.

Dezinfekce rukou: Každý uchazeč je povinen si před zahájením zkoušky vydezinfikovat ruce přípravkem, který bude na učebně k dispozici.

Máte nejasnosti? Zanechte nám vzkaz
Autor stránky: Šéfredaktor

Zanechat vzkaz:

Děkujeme za váš zájem nás zkontaktovat. Odpověď zašleme na vámi uvedený email. V případě dotazů nesouvisejících s touto stránkou využijte prosím možnosti v sekci Kontakty.
Vaším podnětem se bude zabývat: Šéfredaktor