Obnova úředních hodin

17. 4. 2020

Dovolujeme si Vás informovat, že úřední hodiny Úřadu pro civilní letectví („Úřad“) určené pro styk s veřejností jsou s účinností od 20. dubna 2020 obnoveny v původním rozsahu. Pracovní doba zaměstnanců Úřadu a úřední hodiny Úřadu jsou dostupné na následujícím odkazu: https://www.caa.cz/kontakty/uredni-hodiny/.

V souvislosti s přijatými bezpečnostními opatřeními Vás však žádáme, abyste do budovy vstupovali jednotlivě a dodržovali v prostorách budovy rozestupy nejméně 2 metry. Zároveň Vás žádáme, abyste se v prostorách budovy a přilehlém okolí pohybovali výlučně se zakrytými dýchacími otvory.

Zároveň Vás prosíme, abyste svoje plánované návštěvy úředních osob v budově Úřadu předem konzultovali telefonicky a přednostně využili elektronické komunikace. V rámci personálního zajištění chodu Úřadu totiž nadále trvají opatření vztahující se k omezenému počtu zaměstnanců přítomných v budově Úřadu.

Máte nejasnosti? Zanechte nám vzkaz
Autor stránky: Šéfredaktor

Zanechat vzkaz:

Děkujeme za váš zájem nás zkontaktovat. Odpověď zašleme na vámi uvedený email. V případě dotazů nesouvisejících s touto stránkou využijte prosím možnosti v sekci Kontakty.
Vaším podnětem se bude zabývat: Šéfredaktor